COLLECT BEAUTIFUL MEMORIES

Juwelen voor elk
speciaal moment

Naast onze trouwringen en verlovingsringen ontwerpen we ook juwelen die een herinnering vormen aan een belangrijk moment. Mooi om cadeau te doen bij een geboorte, een verjaardag, een jubileum of gewoon omdat je iemand graag ziet. Maar ook om dierbare herinneringen te koesteren in een rouwjuweel

Love Letters

Deze juwelen met initialen dragen een boodschap in een tijdloos ontwerp. Je kunt een juweel met je eigen initialen dragen, maar ook met de eerste letters van de namen van je kindjes, de initialen van je geliefde of van iemand die je verloren bent. Of misschien kies je wel voor een matching set Love Letters met je beste vriendin of zus? Op een subtiele manier trekken we de initialen door in het ontwerp van een ring, halsketting, armband of paar oorbellen.

Het resultaat is hedendaags en stijlvol, maar vooral ook intiem. De letters zijn namelijk enkel zichtbaar vanaf de zijkant en draag jij dus dicht bij jou als een persoonlijke herinnering. In deze collectie kun je kiezen voor een enkele letter of twee letters samen.

Vier de liefde

Moederdag 14 mei

Deze juwelen met initialen zijn een prachtig geschenk bij een geboorte, verjaardag of als aandenken aan iemand dierbaar. Hoe kies je nu dat perfecte cadeau? Geen zorgen, want we begeleiden jou graag in het volledige proces. Van de materiaalkeuze en ringmaat tot matte of hoogglans afwerking van het juweel.

Ik geef een juweel op moederdag 14 mei.

BESTEL VIA DE WEBSHOP

Bestel jouw favoriete juweel in onze webshop. Wij gaan meteen nadien aan de slag en maken met veel zorg jouw juweel in ons atelier in Antwerpen.

  • Verzekerde pakketverzending: bestel voor 26/04

  • Afhalen in winkel (Deurne, Antwerpen): bestel voor 30/04

ONTDEK LOVE LETTERS IN ONZE WEBSHOP
KOM OP AFSPRAAK

Boek een afspraak en kies in de winkel het perfecte juweel uit. Tijdens deze afspraak kijken we samen naar jouw verhaal en wensen. Ringen kunnen tot in detail gepersonaliseerd worden, denk aan breedte, dikte, speciale gravering. Nadien gaan we meteen aan de slag en maken wij jouw gekozen juweel.

  • Verzekerde pakketverzending: Boek een afspraak voor 26/04

  • Afhalen in winkel (Deurne, Antwerpen): Boek een afspraak voor 30/04

MAAK EEN AFSPRAAK

We komen na 14 mei samen een juweel uitkiezen.

CADEAUBON + GEBOEKTE AFSPRAAK

Op de dag zelf verras je haar met een cadeaubon. Je afspraak staat alvast ingepland en samen komen jullie een gepersonaliseerd juweel kiezen. Nadien maken wij het juweel in ons Antwerps atelier en 2 weken later kan jij het juweel afhalen.

  • Boek een afspraak en ontvang per post een mooie cadeaubon.

MAAK EEN AFSPRAAK
SPOIL YOURSELF OR OTHERS

Love Letters

Deze juwelen met initialen zijn een prachtig geschenk bij een geboorte,
verjaardag of als aandenken aan iemand dierbaar. Op een subtiele manier trekken we de initialen
door in het ontwerp van een ring, halsketting, armband of paar oorbellen.

IT STARTS WITH HELLO

Neem contact met ons op

Wil je graag meer informatie of heb je vragen over de Love Letters juwelen?

Stuur hier een bericht. We helpen je graag.

Veel liefs,
Lien & Kaat

Bedankt voor jouw bericht!
There was an error trying to send your message. Please try again later.