trouwringen antwerpen2023-02-24T11:40:38+01:00

Op zoek naar unieke en kwaliteitsvolle trouwringen?

Kies voor trouwringen die jullie dag nog persoonlijker maken

 • Jullie verhaal en liefdessymboliek weerspiegeld in het ontwerp

 • Persoonlijk en uniek, ontwerp aangepast aan jullie voorkeuren
 • Moderne en strakke stijl, originaliteit en detail.

 • Mix moderne 3D-printtechnieken en ambachtelijke afwerking.

 • Persoonlijke begeleiding en duidelijke weergave ontwerpen

Let love shine

Gepersonaliseerde trouwringen

Van minimalistisch tot compleet out of the box. Elk paar trouwringen van KUBINI vertrekt vanuit jullie persoonlijke liefdessymboliek. Onze ontwerpen zijn verfijnd en subtiel, maar dragen een diepere boodschap die het design versterkt.

Zo zijn er minimalistische trouwringen waarbij de vorm bepaald wordt door jullie trouwdatum. Of gouden ringen die – net zoals jullie relatie – een perfect passend geheel vormen. Elk ontwerp, met of zonder diamanten, draagt een uniek verhaal uit zonder daarbij in te boeten op de tijdloze eenvoud die KUBINI typeert.

IT STARTS WITH HELLO

Neem contact met ons op

Wil je graag meer informatie of heb je vragen over de trouwringen?

Stuur hier een bericht. We helpen je graag.

Veel liefs,
Lien & Kaat

Bedankt voor jouw bericht!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Trouwringen met een verhaal

Save the Date

 • Bij de Save The Date-ringen gebruiken we jullie trouwdatum als leidraad voor het ontwerp. De eenvoudige, maar elegante brede ring krijgt zijn vorm doordat we die roteren volgens de cijfers van jullie datum. Net zoals jullie speciale dag, zal jullie ring daardoor ook bijzonder uniek zijn.

 • vanaf €835 / ring

Perfect Fit

 • De trouwringen Perfect Fit vormen – net zoals jullie – één perfect geheel.

  Op basis van jullie ringmaten gaan we op zoek naar de ideale doorsnede zodat de twee ringen als gegoten in elkaar passen. Daardoor is elk paar trouwringen uniek.

 • vanaf €1005 / ring

Love Letters

 • Jullie initialen op een subtiele manier verwerken in jullie trouwringen? Met Love Letters kan het. In deze minimalistische ringen zijn de letters niet van bovenaf zichtbaar, maar enkel aan de zijkant. Dit zorgt voor een intiem gevoel dat ook nog eens heel stijlvol oogt.

 • vanaf €920 / ring

it’s your unique choice

Jullie trouwringen personaliseren,

wat houdt het in?

Sharing stories

Wat anderen zeggen

“ Wij lieten onze trouwringen ontwerpen en maken door Kaat en Lien. Perfectie blijkt voor hen de standaard te zijn. Heel fijne en vlotte communicatie! Ze hebben hele mooie en originele ontwerpen. Eén van de modellen hebben we samen met hen aangepast om op die manier onze eigen unieke ringen te bekomen. Dankjewel Kubini! “

Laura & Karen

Veelgestelde vragen
over trouwringen

Kunnen jullie de trouwringen graveren?2021-08-05T20:38:15+01:00

Ja, een gravering voorzien in jullie trouwringen is zeker mogelijk. We integreren de gravering in de 3D-print waardoor je een extra verfijnde, strakke afwerking bekomt. Traditioneel worden jullie voornamen en trouwdatum in de ringen gegraveerd, maar voel je vrij om out of the box te denken. Een passende quote, de titel van jullie lievelingsliedje, de plek waar jullie elkaar ontmoetten … Alles is mogelijk!

Wat is het verschil tussen 14 en 18 karaat goud?2023-02-22T09:08:10+01:00

Het verschil tussen 14 en 18 karaat goud ligt in het percentage zuiver goud dat erin wordt verwerkt. 18 karaat bevat 18/24 delen goud en is daardoor – als je voor geelgoud kiest – geler en warmer van kleur. Roségoud bijvoorbeeld komt het beste tot zijn recht in 18 karaat goud. 14 karaat goud bevat minder zuiver goud en is dus meestal iets goedkoper, maar extra slijtvast en met een eigen kwalitatieve look.

Hoelang duurt het voor mijn juweel gemaakt is?2021-08-05T20:42:00+01:00

Vanaf de start van de productie – dus nadat we samen het ontwerp hebben bekeken en goedgekeurd, of nadat je bestelt hebt in de webshop – reken je 3 weken (zonder stenen) tot 5 weken (met stenen).

Hoelang op voorhand moet ik een afspraak maken?2021-08-05T20:36:45+01:00

Timing is key. Zeker bij trouwringen. Voor een juweel uit de collectie reken je drie maanden op voorhand, voor een nieuw ontwerp vier à vijf maanden.

Wij zijn op zoek naar trouwringen. Hoe gaat dit te werk?2023-02-22T09:06:45+01:00

Proficiat! Snuister gerust eens op voorhand door onze collectie trouwringen. Daarna maak je een afspraak in ons atelier om een paar ontwerpen te passen en bespreken we waar jullie van dromen. Doe dit minstens drie maanden op voorhand voor juwelen uit onze collectie en vier à vijf maanden op voorhand voor een volledig op maat gemaakt ontwerp.

Hoe kan ik jullie atelier bereiken?2021-08-05T20:36:30+01:00

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan tram 10 vanaf Antwerpen centrum richting Wijnegem en stap af aan halte ‘Cogelsplein’. Met de wagen op weg? Dan kun je parkeren op het Rode Kruisplein om de hoek. 

Waar kan ik KUBINI vinden?2021-08-05T20:36:22+01:00

Onze winkel is gelegen op de Turnhoutsebaan 9, 2100 Deurne.

Wanneer zijn jullie open?2023-02-22T09:04:52+01:00

Je kunt langskomen in ons atelier in Antwerpen, maar enkel op afspraak. Een afspraak plannen kan elke vrijdag of zaterdag van 10 tot 18 uur. Past dit niet? Contacteer ons gerust met jouw mogelijkheden, dan vinden we vast wel een ander geschikt moment.

IT STARTS WITH HELLO

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze juwelen of wens je een afspraak te maken in ons atelier in Antwerpen?

We horen graag van je!

Bedankt voor jouw bericht!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

KUBINI winkel & atelier

Turnhoutsebaan 9
2100 Antwerpen (Deurne)

Ga naar de bovenkant