WAT BIEDEN WE AAN

VISIE

EXPERTISE

Als ontwerpers geloven wij heel hard in de eigenheid, creativiteit en unieke stem van een merk. Of dit nu in mode, accessoires of design is, het geheel moet één verhaal vertellen. Wilt u uw eigen merk uitbreiden met een juwelen of accessoire collectie? Of bent u op zoek naar creatieve input in uw collectie? KUBINI helpt uw merkidentiteit te vertalen in een succesvolle collectie.

Door hun opleiding en jarenlange ervaring, hebben Kaat en Lien een uitgebreide expertise op het gebied van juwelen en accessoires gaande van kennis over de historiek en symbool van het juweel tot hedendaagse stromingen en allerlaatste trends. Wij houden de vinger aan de pols en volgen wat er leeft in de accessoire-wereld.

POSITIONEER JOUW MERK

POSITIONERING

TREND RESEARCH

Ben je nog helemaal nieuw in de accessoire-wereld? Heb je nog geen uitgekiend plan van aanpak? Dan kijken we in een eerste fase naar de positionering van je merk binnen de juwelen- en accessoire sector door middel van markt- en concurrentieonderzoek.

KUBINI biedt trend onderzoek aan via moodboards en op maat gemaakte stijlgidsen. Zo helpen wij jou de komende seizoen trends te achterhalen en jouw productstrategie te bepalen.

GEEF JE VERHAAL VORM

KUBINI_GOLD_WEDDING_NEVERENDING

CONCEPT & PRODUCTONTWIKKELING

INNOVATIE & 3D ONTWERP

Eén uniek stuk of een volledige collectie, KUBINI ondersteunt u gedurende de volledige conceptontwikkeling en collectieplanning. Tijdens verschillende meetings brainstormen we samen en presenteren we je verschillende ontwerpen. Van eerste schets, over prototypes, sales-samples tot productie-klaar technisch pakket, KUBINI biedt steeds een totaalpakket aan.

Kaat en Lien zijn beiden getraind als goudsmid en dit traditionele ambacht combineren ze met moderne technieken zoals 3D printen. Kaat en Lien schoolden zich in verschillende 3D modelleerprogramma’s die jouw ontwerpen in een mum van tijd tot leven kunnen brengen. Ze zijn steeds nieuwsgiering naar innovatieve materialen en technieken, een zoektocht die nooit stil staat.

ZET JE PRODUCT IN DE MARKT

PRODUCTIE

MULTIDISCIPLINAIR

Samen met onze externe partners bieden wij een volledige opvolging van het productieproces aan. Bovendien is het ook mogelijk om in ons eigen atelier een collectie in kleine oplage te produceren. Ideaal voor showcollecties of exclusieve relatiegeschenken.

Lien’s achtergrond in textielontwerp en Kaat’s ervaring in de accessoire en modewereld, maken dat zij beiden heel sterk geloven in multidisciplinaire projecten. Hun visie en dromen zijn niet beperkt tot de juwelenwereld en zij zijn dan ook constant op zoek naar gelijkgezinde creatieve geesten. Bruist er een idee en ben je nog op zoek naar de perfecte samenwerkingspartner, neem dan zeker contact met ons op.