Verlovingsringen

Een verlovingsring uitkiezen voor je partner is een enorm spannende opdracht! Eentje waarbij we je graag helpen en de tijd nemen om voor jou de perfecte ring te realiseren. In de KUBINI GOLD collectie vind je verschillende ontwerpen die de diamant en haar zetting origineel in de kijker zetten voor een unieke en moderne verlovingsring.

De ontwerpen zijn zo opgebouwd dat elke ring volledig gepersonaliseerd kan worden op het vlak van samenstelling, breedte, afwerking, gravering en materiaalkeuze. Je kan kiezen uit verschillende duurzame edelmetalen zoals 18 karaat geel, wit of rosé goud en platina. Zo is elk paar trouwringen steeds uniek.

Neem alvast een kijkje in de collectie en maak een afspraak in onze showroom om jouw verlovingsring uit te kiezen.

Nog niet helemaal je ding gevonden? Geen nood, wij maken ook ontwerpen volledig op maat vertrekkende vanuit jouw eigen concept of inspiratie. Maak een afspraak en we bekijken samen wat we kunnen realiseren.

HOE WIJ -MOMENTEEL- WERKEN (Covid19)

Trouwringen, een verlovingsring of een ander juweel op maat laten maken, dat kan nog steeds! Alleen verloopt dit momenteel net iets anders opdat we ieders veiligheid kunnen garanderen.

In plaats van jullie te ontvangen in onze showroom voor een “First Date”, houden we het eerste gesprek online via videochat. Daarbij helpen we jullie met het nemen van de ringmaat en gaan we samen op zoek naar een juweel dat helemaal bij jou of jullie past. Op basis van dat gesprek werken we zoals altijd enkele ontwerpen voor jullie uit. Dit doen we volledig digitaal. Zo kunnen we jullie een heel duidelijke en waarheidsgetrouwe presentatie bezorgen van hoe het juweel er zal uitzien. We bezorgen jullie ook enkele pasmodellen of een sample van het gekozen ontwerp, zodat jullie dit ook op jullie hand of outfit kunnen passen en er zeker van kunnen zijn dat de ringen of het juweel comfortabel zitten. We brengen het juweel pas in productie wanneer je er helemaal tevreden van bent.

En zo hopen wij jullie – ondanks alle onzekerheden – toch te kunnen helpen in jullie voorbereidingen. Zodat jullie opnieuw kunnen uitkijken naar jullie grote dag, jouw romantisch aanzoek of die ene speciale gelegenheid, wanneer deze ook mogen/kunnen plaatsvinden!

Interesse? Contacteer ons via info@kubini.be en laat je hier op de website alvast inspireren.

    Wel een juweel kopen bij Kubini, dat is een beetje zoals een nieuw lief vinden. En hopelijke eentje waarmee je de rest van je leven deelt…