Love Letters

Naast onze trouwringen, verlovingsringen en maatwerk ontwerpen we ook juwelen die een herinnering vormen aan een belangrijk moment. Mooi om cadeau te doen bij een geboorte, een verjaardag, een jubileum of gewoon omdat je iemand graag ziet. Maar ook om dierbare herinneringen te koesteren in een rouwjuweel

Deze juwelen met initialen dragen een boodschap in een tijdloos ontwerp. Je kunt een juweel met je eigen initialen dragen, maar ook met de eerste letters van de naam van je geliefde of kinderen of iemand die je verloren bent. Of misschien kies je wel voor een matching set Love Letters met je beste vriendin of zus? Op een subtiele manier trekken we de initialen door in het ontwerp van een ring, halsketting, armband of paar oorbellen. 

Het resultaat is hedendaags en stijlvol, maar vooral ook intiem. De letters zijn namelijk enkel zichtbaar vanaf de zijkant en draag jij dus dicht bij jou als een persoonlijke herinnering. In deze collectie kun je kiezen voor een enkele letter of twee letters samen.

Love Letters Oorbellen in 14kt of 18kt goud
€515 – €620

Love Letters ring smal in 14kt of 18kt goud
€820 – €900

Love Letters halsketting vierkant in 14kt of 18kt goud
€585 – €660

Love Letters ring standaard in 14kt of 18kt goud
€990 – €1.060

Love Letters halsketting langwerpig in 14kt of 18kt goud
€725 – €870

Hoe kan je jouw Love Letters juweel bestellen?

Laat ons via het contactformulier weten welk juweel je graag wenst. Kies het materiaal uit en vertel ons welke letters je graag in het juweel verwerkt. Je kan kiezen voor één enkele letter of twee letters samen. Kom je de collectie graag bekijken en passen in de showroom? Maak dan hier een afspraak.

De prijs van het juweel hangt af van het gekozen materiaal. We bezorgen je de exacte prijs samen met de betaalinstructies aan de hand van jouw bericht. Na ontvangst van de betaling gaat de productie van jouw juweel van start. We rekenen hiervoor 2-3 weken. Het afgewerkte juweel kan je komen afhalen in ons atelier in Antwerpen.

Goud kiezen?
De Love Letters collectie wordt uitsluitend in goud vervaardigd. Zuiver, 24 karaat goud is heel zacht en meestal niet zo geschikt voor duurzame juwelen. We laten je daarom de keuze tussen 14 en 18 karaat goud.

Wat is nu het verschil tussen 14 en 18 karaat? Die ligt in het percentage zuiver goud dat erin wordt verwerkt. 18 karaat bevat dus meer goud en is daardoor geler en warmer van kleur. Roségoud bijvoorbeeld komt het beste tot zijn recht in 18 karaat goud. 14 karaat goud bevat minder zuiver goud en is dus meestal iets goedkoper, maar extra slijtvast en met een eigen kwalitatieve look.

Andere vragen of opmerkingen?
Laat het ons weten in je bericht!