ALLIANCE

Geïnspireerd door de traditionele verlovingsring met een solitaire diamant in een klauwzetting, ontwierpen we de Alliance ring. Een strak, geometrisch ontwerp waarin de diamantjes op een geheel eigen manier gezet worden zodat ze lijken te zweven. De zetting maakt een prominent deel uit van het ontwerp en speelt een visueel spel met de diamanten. Een echte eyecatcher!

Ondertussen is de collectie ook uitgebreid naar andere type juwelen, zoals oorbellen, armbanden en halskettingen. Telkens met de iconische Alliance zetting die terug keert.

Maatwerk

Op deze bespoke armband zijn we heel erg trots! De klant wou graag een brede open armband die mooi aansloot rond haar pols. We verwerkten hier diamantjes in die op een strakke maar toch elegante manier gezet zijn in de gefacetteerde banden. Zelfs de sluiting met scharnier lieten we helemaal opgaan in het ontwerp.

Onlangs maakten we deze bespoke ketting, geïnspireerd op de Alliance Square ring. De diamantjes werden op dezelfde manier gezet in een strakke geometrische zetting maar dan naast elkaar voor een elegant en verfijnd resultaat.

De Alliance ring is volledig aan te passen aan jouw wensen. Hou je het graag subtiel met 4 diamantjes of wil je een echte eyecatcher met wel 16 diamanten? Deze klant wilde wel een opvallend stuk, maar bij haar hele fijne handen vonden we een variant met 9 diamanten toch net meer in balans.